Det regnar #bloggswe

head_kopp_1

Nu regnar det ute på kvällskvisten och jag tittar på Allsången från Skansen i väntan på mord i kubik och minut, dvs Morden i Midsomer. Åter en dag i lugnets tecknen, en tur till affären och handlade förnödenheter och bror ville ha lite lyx på smörgåsen till frukost. Semester är väl lite lyx om man jämför att de flesta övriga vardagar på året är kantat av en massa måsten.
Lätt att fastna i ett ekorrhjul…
mignon
Snart lite extra festligheter då vi skall fira bror då han spräcker 48-års gränsen. Då blir det en tur till Koppargrillen i Vänersborg. Deras specialtet är Bearnisesås. File mignon a la Vänersborg är min favorit med tre medaljonger, grönsaker, bearnaisesås och pommes därtill.

3 reaktioner på ”Det regnar #bloggswe

  1. Lugna dagar utan måsten är inte att förakta! Är det redan dags för födelsedag – vad ett år går fort 😮 Är du snäll och fixar en flaska av den populära sortten från mig till unge herrn, och med en hälsning 🙂
    Ha en skön kväll ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s