Nöjd #bloggswe

image

Är så glad att jag valde bort Facebook!
Har länge retat mig på mycket skit där utan även en massa uthänganden oavsett vad det gäller, det gillar inte jag.
Har sedan länge slutat att följa våra kvällstidningar och har i praktiken bara läst dem om jag sett något intressant i framför allt Twitterflödet, och då besökt dem.

Nu har jag inte behövt kolla vare sig Twitter eller Facebookflöden och har mått förbannat bra.
Solen har lyst från en delvis skymd himmer och temperaturen har tidvis varit inom, för mig, behagliga gränser.

Med hjälp av pelarfläkten, kabel, en kärra på hjul så har jag kunna förflytta mig efter skuggan och sedan arbeta där.
Har kunna få mycket gjort utomhus och verkligen gå runt i trädgården och njuta av det vackra vi har. En del saker är kanske inte så vackra just nu, men med lite handkraft, fantasi så kan det bli vackrare. På min tidningsrunda har jag hittat en fastighet som med små hjälpmedel har blivit en oas.
Har flyttat en av mina pauser dit och går då och spanar in, vad har de gjort sedan förra gången jag körde. För mig har det blivit en morgon-TV med trädgårdstips. Träffade mannen i huset för ett tag sedan och berömde, fastigheten.

Så vill jag också ha det, fast under de förutsättningarna vi har här. Tankarna blir då hur jag skall kunna förverkliga det vackra jag ser, samtidigt som det skall vara minimalt med jobb mm. Skall det byggas något eller planteras något, så får det ske på ett sätt så att robotgräsklipparen kan sköta jobbet runt omkring, utan att jag skall behöva springa efter med den elektriska diton.

Att jag fått altanen på baksidan användbar igen efter några år förfall är underbart. Att efter 20 år även fått upp en trappa, är underbarare. Blev användbart på ett helt annat sätt än tidigare. Visst återstår det en del arbete, men Rom byggdes inte på dag som man säger. Skall jag vara helt ärligt så tror jag inte ens två dagar räckte.

Tror både mor och far sitter på sitt moln och tittar ner på vad som sker och vad som hänt sedan förra gången, precis som jag gör på min tidningsrunda.
Och jag tror båda är nöjda med vad de ser…

2 reaktioner till “Nöjd #bloggswe

    1. I o m att jag inte mår bra av den förtalssajt och det delandet som förekommer i den och jag inte kunna värja mig, så gjorde jag mitt val med hänvisning till att själv må bra. Mår jag inte bra så orkar jag ändå inte varken dela saker op Twitter eller Facebook…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s