Människan bakom… #blogg100 #bloggswe

wpid-dsc_1105.jpg
I
 dag hade jag och Nussä några ärenden uppe i staden och vi valde att gå promenaden i det populära spåret där.
Vi behövde inte gå så långt innan jag såg en kvinna komman cyklande och med sig hade hon en hund i koppel. Jag drog in Nussä och hade honom i kort koppel då ekipaget skulle passera. När de var i höjd med mig så stannade hennes hud för att ”hälsa” på Nussä. Cyklisten tog ingen notis om vad hennes hund ville utan cyklade vidare. Hunden tog spjärn med fötterna medan damen fortsatte sin färd. Jag ropar efter henne att ta det varligt med med hunden och får repliken ”sköt du ditt…

För några månader hände en liknande sak. Den gången var det en yngling som rastade hunden i full fart från en moppe. Jag såg ju moppen först i full sula och snabbade mig på att dra in Nussä. I spåret råder mopedförbud men det var inget som bekymrade föraren. När den kom närmare så jag även hunden. Den hunden blev också intresserad av Nussä och stannade och jag hörde hur fötterna stod stilla mot marken. Denna gång gick det mycket fort och när jag vände mig om såg jag hur hunden låg på marken efter moppen. Den gången ringde jag 112 och anmälde. Vet dock inte hur det gått.

Efter mötet med cyklisten så fortsatte vår promenad. Plötsligt ser jag en kontur en bit in i skogen som också lyser blått. Måste undersökas och när jag närmar mig ser jag det bilden ovan visar. Jag börjar fundera på vad detta är och vem som ev bor här. Är det barn som byggt detta, nej måste vara någon större.

Till slut föll tankarna på någon stackars tiggare. Ja jag vet inte men den jag bild jag ser är en tiggare. Tiden kanske kan utvisa.

4 reaktioner på ”Människan bakom… #blogg100 #bloggswe

  1. Tänk så många som inte borde ha djur 😦 Usch så hemskt. Hoppas det gick bra för ”mopedhunden”.
    Ja, det ser mer ut som en plats för någon hemlös eller tiggare än en barnkoja. Sorgligt!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s