Hjälp oss hitta varandra #blogg100 #bloggswe

blogg100-logotype
Vi är ju återigen en del som deltar i #blogg100 och även en del i #bloggswe.
Hur många som deltar i respektive bloggutmaning vet jag inte men Fredrik Wass kanske har koll på #blogg100.

Ibland gör man otroliga fynd när man hittar en ny blogg som man bara känner WoW för. Man blir glad i hela själen när man hittar den bloggen. Ibland är de så spännande så man kan inte låta blir att läsa baklänges och glömmer både tid och rum. Vilken fantastisk människa som finns bakom bloggen, som har en berättarkonst som går över det mesta.

Men många glömmer, både på Facebook och Twitter, att tagga inläggen med #blogg100 eller #bloggswe eller varför inte båda. En del väljer på Facebook bara att dela sina inlägg med sina vänner så vi utomstående inte har chans att hitta dem den vägen.

Vore kul om vi gemensamt kunde hjälpas åt att tagga dem med ovanstående ämne men även om vi väljer andra ämnen även tagga med aktuell tagg för det.

Bloggar man om melodifestivalen så är det ju bra att tagga med #melfest så hittar de som söker info om festivalen även ditt blogginlägg.

Det är så lätt att i sökfältet skriva in taggen man söker och vips, kommer alla inlägg upp från en massa fantastiska personer. En fantastisk uppfinning vi borde utnyttja mera utav av för att visa att även ”jag” finns och bloggar.

Hjälp till och låt oss hitta varandra!

3 reaktioner på ”Hjälp oss hitta varandra #blogg100 #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s