I dag börjar #blogg100

blogg100-logotype

I dag den första mars 2015 börjar årets omgång av #blogg100. #blogg100 innebär att du bloggar 100 dagar i sträck minst ett inlägg per dag.

För några år sedan ansåg jag mig inte ha något att skriva om och läste aldrig några bloggar heller för den delen. Vad är bloggar för trams, tänkte jag…

Men i samband med mors sjukdom så fann jag bloggandet som något som hjälpte mig att bearbeta det som hände, och jag insåg också snart att mina tankar och hur jag hanterade olika situationer var något som många ville läsa om. Började ju med mina tankar på Facebook men där var de ju mer eller mindre förgängliga men i bloggen fanns de kvar. Så även där fanns ju en viktig aspekt att man kunde gå tillbaka i tiden för att se när vissa saker hände.
Helt plötsligt var även jag en bloggande person!

Helt plötsligt blev bloggandet en livsstil och jag började hitta många små smultronställen där personer också delade med sig av sina upplevelser och tankar.

I år är det fjärde året #blogg100 går av stapeln och för mig andra gången jag är med. Förra året fick jag hoppa av, inte för att det inte fanns något jag ville skriva om utan att det blev mer eller mindre omöjligt att skriva inlägg. I år hoppas jag att detta inte sker utan jag kan gå i mål som tänkt om etthundra dagar.

Jag har lärt mig mycket under den tiden jag har bloggat, om vad folk vil läsa men också hur jag skall formulera mig, för att skapa intresse.

Från att ha gått från att inte ha något att berätta så har jag idag huvudet fullt av ideer…

Tack alla ni som följer mig och kommenterar via olika vägar, bloggen, Facebook, twitter, mail mm mm. Tack även till de som delar med sig av sitt liv i sina bloggar, delar tips, tankar mm. Det har berikat mitt liv så otroligt mycket, så ni kan inte ana.

Tack alla fina människor!

8 reaktioner till “I dag börjar #blogg100

    1. Jag älskar att läsa det du skriver när du skriver. Det berikar mitt liv, men jag tror inte du skall pressa dig än med kravet att blogga 100 dagar i sträck!
      Du har mycket att bearbeta än och att hitta din nya plats i tillvaron. Men jag är övertygad om att du hittar en ny värld i bloggandet också, när det är dags 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s