Blir så ledsen

Blir så ledsen när jag läser att vårt kommunala bostadsbolag ansöker om att få ha kamerabevakning inomhus under skoltid. Egentligen borde jag inte bry mig, men jag kan inte låta blir. Men varför är det så här?

Kameraövervakning inomhus på Fuxernaskolan

Vi är en liten kommun, vi borde gemensamt kunna lösa detta, då det kostar stora pengar. Detta gör ont inom mig, jätteont.

Samtidigt saknar jag en uppmuntran till kommunens trygghetsvandrare som inte nämns med ett ord i texten. Varför är det så svårt att visa uppskattning till varandra. Hur skall vi arbeta för att komma tillrätta med dessa problem?

Kommunen har dragit igång ett BRÅ, för att komma till rätta med det. Vad händer där? Ser aldrig någon information om den. Visst hör jag en del positiva saker från medborgare och handlare, men fortfarande är det det negativa som råder. När jag flyttade hit till Edet hade jag så många ideer om vad jag ville göra för samhället, i dag känner jag mig bara deppad över det som sker.

Efter alla sommarens händelser och kontakt med 112, så känner jag ibland att inte vilja gå ut här och promenera. Alltid hittar jag något som behöver åtgärdas. Frågan är hur man hanterar detta? Vi borde vara paradiset på jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s