Godhetsindustrin

Än en gång har en organisation hamnat under luppen hos P4 Väst.
Denna gång handlar det om Giving People, som verkar ha varit dåliga på att informera hur de arbetar på bästa sätt. Ha samlat in 44 miljoner på 4 år, och det mesta går till organisationens arbete och bara en mindre del till hjälpbehövande. För mig har alltid 90-konto borgat för kvalitet, vilket Giving People inte har använt sig av, och därför har jag inte använt mig av dem. Det är jag glad för att jag tagit ställning för.

P4 Väst har en samlingssida med alla deras nyheter om organisationen.
Läs mer där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s