Min mobil

Min mobil gick ju sönder för några veckor sedan och efter det har jag haft en lånemobil.

Jag har inte varit strandsatt och har kunnat nås de vanliga vägarna via telefonnummer, sms mail mm. Men jag har känt mig handikappad när man inte har haft det som är en egna. När jag konfigurerat lånemobilen så så hade jag det som vanligt men ändå ovanligt i min telefon. Det gick ingen nöd på mig, så att säga, men ändå… Nu har jag min egen tillbaka, den jag känner till, den jag organiserat som JAG vill ha det. Skönt att molnet finns som lagrar det man sparar i mobilen och sedan kan återställa den till ursprungligt format.

I dag känner jag mig nöjd…

3 reaktioner på ”Min mobil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s