Radiopratare

music-2275037_1920

Nu skall jag prata radio…
Njea, så illa är det nog inte. Nu har jag varit med i radion så många gånger, både live via telefon och live i studio, så jag börjar bli van. Men ett sort men är att jag har svårt att höra min egen röst, men det är nog en träningssak.

Jag har ju jobbat både med film och TV, och även om jag inte hörts och synts så mycket, så har jag ju en vana, kvar. Erfarenhet behöver tränas och det har jag nu gjort både med poddsändningar av musik och även av filmade gudstjänster.

snip_20180118174123

Nu skall jag i alla fall gå en utbildning i poddradio. Säkert något matnyttigt att kunna lära sig, då radio är ett media jag aldrig sysslat med professionellt, så önska mig lycka till….. 😉

En reaktion på ”Radiopratare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s