Regina Lund – Stjärnorna på slottet

Regina_Lund_-_3
Av Frankie Fouganthin – Eget arbete, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24433719

Regina Lund! Första gången jag träffade dig låg du nerbäddad i en sjuksäng. Nej du var inte sjuk, men du spelade sjuk inför filmkamerorna. Du hälsade gammalvänskapligt på Martin vår passare, sedan möttes våra blickar och det blev ett blygt ”hej” från båda hållen. Produktionsbolaget hade hyrt en hel våning,en avdelning på gamla sjukhuset i Vänersborg. Detta var min första större produktion och mycket var nytt för mig.

Men blygheten gick fort över, och vi hade mycket kul ihop. Många av de produktioner vi har jobbat ihop med, har följts åt av snörpliga situationer som ingen kunna förutse, och okänt för publiken.

V hade hyrt reception och restaurang i ett hotell och du och din manlige motspelare jag ni spelade ett äkta par vars äktenskap var på upphällningen. Du och maken skulle ha ett samtal med många runda ord. Dessa scener skulle spelas in under två dagar där på hotellet och ett trettiotal statister var involverade. Dag två var vi alla trötta i teamet då det förekommit nattinspelningar med lite sömn innan.

Statistansvarig hade svårt att hålla humöret uppe på statisterna där i hotellkorridoren och de hade valt ett av de orden ni skulle använda frekvent i scenen nämligen ordet ”knulla”. I andra ändan på huset hade receptionen tillfälligt slagit upp sin verksamhet. Det var också där som jag smög ut för att ta mig ett bloss under tagningarna. När jag kom dit så så ropade de efter mig och frågar vad vi spelar in just nu. Jag berättade vad som var på gång och de skrattade gott. Sedan berättade de vad som hänt.

Ett äkta par, i medelåldern hade checkat in. De hade fått sina nycklar och kommit in några meter i korridoren när de ser en grupp (30 st) människor längre bort i kör börjar ropa ”knulla – knulla – knulla – knulla”. Paret kom tillbaka till receptionen med klädsam rodnad och berättade vilken hemsk upplevelse de haft där upp.
Personalen hade försökt förklara vad som var på gång, för paret. Men jag förstår deras reaktion, för jag hade reagerat på samma sätt tror jag 🙂

Vi har gjort många jobb ihop du och jag, många händelser som jag minns extra mycket och med mycket värme.
Jag håller med övriga stjärnor i de fina ord de säger…

Kram Regina, I LOVE YOU!

3 reaktioner på ”Regina Lund – Stjärnorna på slottet

  1. ogamotoga

    Vilken rolig historia! Regina är speciell, väldigt snäll och rar. Har också jobbat med henne och hon har berättat så intressanta historier om ditt och datt. 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s