Faraos förbannelse

faraos-forbannelseNu har jag hunnit med ytterligare en tidsresa med Theo och Ramona. Ja detta var den senaste i raden med ljudböcker som jag lyssnade på av författarinnan Kim M Kimselius. Jag har nu lärt mig att resa i tiden och därtill också vara osynlig, vilket ger många fördelar. Att promenera i antikens slott och gravkamrar är verkligen en upplevelse,och att vara osynlig ger mig ett gott skydd för faror. En annan fördel är ju också att jag kan resa hem och kola upp fakta och läsa till mig saker, som jag behöver under resan, samtidigt som jag också kan surfa mig fram på Google maps för att kolla omgivningarna. Ja Theo och Ramona har blivit riktigt goda vänner till mig, så det är verkligen en glädje att följa med på deras tidsresor. Jag trivs verkligen i deras sällskap, och den faktakoll som Kim gör inför sina böcker, gör det ännu mera levande. Att följa dåtid och nutid bredvid varandra, är ett privilegium. Det ger också mig en dimension av sällan skådat slag.

Så tack Kim, ytterligare ett mästerverk i din författartalang!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s