Sitter bak i bilen

Usch vad jag hatar att åka med när andra kör bil…

Inget fel på föraren utan mer på mig…

Jag lär upp ett nytt bud på mitt distrikt att köra rätt, att hitta adresser mm. Men hen är för duktig och noga, så jag kan slappna av en hel del under resan. Visst, det går långsamt som det gör för de flesta nya, när man är ny.

Fördelen för mig är att jag inte behöver sitta på helspänn, nackdelen är att jag nästan somnar.

Nu är klockan halv fyra på morgonen och jag sitter i baksätet och bloggar… Det är heller inte lätt att göra på mobilen när vägen inte är jämn. Träffar lätt fel tangenter och det blir feltryck på skärmen.

Men det är trots allt fördel med att blogga nu, så slipper jag att börja snarka 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s