Stavgång i Uddevalla

20170921_123034
Skulle införskaffa ett par detaljer till nya mobil. Dessa fanns inte i Trollhättan så turen gick till Uddevalla. Parkerade en bit utanför centrum och promenerade sakta. Två dagar i sängen och korta promenader med vovven gjorde att han hade ett uppdämt behov av spring i benen. Efter inköp av det jag skulle ha, kom jag på att jag behövde nya glödlampor till bilen. Vad passerar jag inte om hotell Sköna Rum, där historien i Kim M Kimselius bok börjar.

20170921_124021

Tillbaka och in på Lidl för lite inköp och därefter kom jag till Bohusläns museum.
In och leta efter stavarna som var en bärande del i boken. Åter på gågatan och såg då ett konditori. Kom och tänka på att jag lovade vännerna på P4 Väst tilltugg till fikat någo dag. Det blev en tårta…

20170921_120624

Vägg i vägg ligger Hallmans bokhandel och vad ser jag i deras nyskyltade skyltfönster…
Jo hela Kims bokskatt med Theo och Ramona.

20170921_121550

Nu var jag trött och behövde själv en kaffe och satte mig på uteservering och vem dyker inte upp då? Jo Roger Salomonsson på Destination Uddevalla som varit Kim behjälplig med boken, Äventyr i Uddevalla,

20170921_131845

Kim förföljer mig fortfarande fast hon inte är här…

Men Uddevalla är vackert…
Vovven fick utlopp för sina behov,ch jag kunde vila ofta ch samtidigt njuta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s