Jag älskar dig

2016642043213790_sbig

Tre små ord, ord som kan betyda så mycket…
Jag läste i ett pressmeddelande:

Var fjärde svensk är rädd att inte hinna säga ”jag älskar dig”

Undersökningen visar att var fjärde svensk är orolig att inte hinna säga ’jag älskar dig’ till sina nära innan det är för sent. Störst är oron i åldrarna 18-39, där 32 procent av de tillfrågade svarar att de känner en rädsla över att de inte ska hinna säga det. Bland de tillfrågade över 60 år oroar sig endast 17 procent.

– Vi uttrycker kärlek på olika sätt. Någon har nära till orden, någon visar det genom handling. Det viktiga är att vi visar den. Vi vet aldrig hur länge vi har varandra i livet. Det ser vi på Fonus som lever med döden nära inpå varje dag. Döden ger perspektiv på livet, säger Peter Göransson.

Kanske något att fundera på
Läs hela pressmeddelandet här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s