Två hektiska veckor

20170410_120117

Två hektiska veckor är till ända, och det känns skönt.
Egentligen skulle detta vara in lediga vecka och jag skulle kunna få rå mig självt, men jag fick förfrågan om jag kunde jobba denna vecka istället för nästa och med en påskhelg, så blir min ledighet från och med fredag 17 dagar i sträck. Det låter mycket lockande…

Två veckor med många engagemang både socialt och kyrkligt men också extra omsorg av bror.

Hade lovat spela teater i kyrkan i en dag, vilket blev två dagar, då et glömt att boka mig för den ena dagen. Jag inser att jag har blivit för gammal och rostig för att gå upp klockan 00,30 åka och jobba, sedan ett par timmar att slå dank, för att sedan fortsätta jobba. Det med att slå dank kunde lösas genom att ta långpromenad med vovven. Det gillade han. Men jag som redan har problem med min sömn och måste kämpa för att få 7 timmars sömn per dygn, vilket delas upp i tre delar, då funkar det dåligt.
Men å andra sidan är det så roligt att få spela teater inför barn, som är så spontana så det ger en glädje, så jag kunde inte låta bli. Det blev i slutändan 2 dagar en vecka jag fick mina 7 timmars sömn.

Onsdagen var ju också en mycket inspirerande dag, då vi i publiknätverket var inbjudna till radion och nyrenoverade lokaler.

Sedan hände det otäcka i Stockholm, som påverkade mig och man fick upp minnen från attacken på skolan Kronan här i Trollhättan.

I går gick jag som vaktmästare under högmässan ensam för första gången. Har ju fått snabbutbilda mig som det, då det var personalbrist. Jag kände mig otroligt nöjd efter debuten, fast det absolut inte blev som jag tänkt mig. Men det är bara att skratta åt, för jag är oskyldig till det inträffade. Tycker jag löste det med bravur ändå 🙂

Nu är det tre dagar arbete kvar, och sedan hägrar en långledighet som jag tror kommer innebära fint väder och att få vara ute mycket i trädgård, skog och mark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s