Kul att äntligen kunna lägga upp och visa en bild hela varvet runt, även här på WordPress. Hitintills har det nästan bara varit Facebook som unna visa denna typ av bilder, då det krävs en viss teknik bakom. Nu finns möjligheten även här på WordPress, en det verkar inte vara så lätt att med några knapptryck lägga till bilder. Jag har fått ta till egen kodning för att föra det, och då i HTML-läge.

Detta får bli en form av testsida och efterhand som jag lär mig detta får jag väl återkomma med info, hur jag gör. Vill någon veta så ställ gärna frågor, så skall jag försöka svara.

Om du klicka på bilden, så laddas hela bilden ner till datorn. Sedan kan du med muspekaren förflytta dig runt i omgivningen för att se runt i upp till 360 grader, dvs ett het varv runt.

Denna bild är tagen utefter en grusväg i närheten av där jag bor

Här har jag fotat vägen jag vandrar när jag promenerar ner till byn

Här hoppas jag att våra vackra dalar framträder. Området kallas ibland Sveriges Grand Canyon

Här har jag fotat Göta Älv vid Lilla Edet

Här är fotografi som jag tog strax efter att bonden röjt marken som vuxit igen. Det ser åter ut som när jag var barn på 60-70-talet.

wp-1481981821559.png

När jag fotograferar använder jag ett program som heter Cardboard Camera som jag laddat ner från Google Play till min SAmsung mobil.

10 Comments »

  1. Måste lära mig det där. Just Panorama, räcker det att man fotar med mobilen i panoramainställning, ladda upp i galleri i wp … men hur gör man sedan? Hittar inte VR på wordpress, vart jittar man det?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s