Underbara @kikkidee #blogg100

20160408_215843

Oh, vad jag längtade…. Hade sedan länge förberett mig inför denna första date, med kvinnan. Känslorna svallade och tiden ville inte gå tillräckligt snabbt inför första mötet. Svårt att låta bli att tänka på henne, men i går skulle det bli av, att äntligen få träffa henne. Hade i god tid gjort mig vacker inför mötet och klockan 19,30 skulle det ske.
Hon kommer rakt emot mig sträcker upp sina händer och jag svara på samma sätt och ljuv musik uppstod. Hon tittar på mig, börjar vagga på höfterna, började sjunga Wagon wheels, och konserten med Kikki Danielsson, postcard from a painted lady, var i full gång.

Denna kvinna har varit min favorit sedan Wizex-tiden, och min morbror köpte alltid hennes skivor när de kom ut. Sedan kom han med skivan direkt till mig så jag skulle spela över till kassettband, för han ville inte att skivorna skulle repas. Så varenda skiva med henne har jag i min samling.

Efter första låten så frågade hon mig och alla andra i publiken om vi visste hur hon mådde… Hon och resten av bandet  hade haft fullt upp med att resa så ingen hade köpa någon tidning, så det visste inget. Gillar den sortens humor 🙂
Låt efter låt spelades, det mesta från senaste skivan, dvs mycket country, vilket jag gillar skarpt. Det är mycket mig i det…
Mellan låtarna var det mycket snack och hon höll igång på ett suveränt sätt. Säkert var mycket inrepeterat men inte mer än att gick att svara på publikens rop och kommentarer på ett sätt som bara Kikki kan! Så humorn fanns med hela tiden där på scenen.
Publiken var med på ett härligt sätt och det var mycket handklapp under låtarna, och bussvisslingar och kärlek, kärlek och åter kärlek.

Själv  var jag besviken att jag hade bokat en plats i mitten, utan möjlighet att komma från, annars hade jag ställt mig upp där och dansat och klappat mina händer. Men jag fick med mig publiken ett par gånger genom att ställa mig upp tillsammans med mig i applåderna.

Hon han även med ett par gamla godingar som Papaya Coconut och kvällen avslutades med vad hon kände inför mötet med mig… Hon sade ”Du ger mig bra vibrationer” och jag fylldes av ännu mera kärlek. Men efter det så försvann hon igen, och det kändes så tomt inom mig. Men jag ställde mig upp igen, klappade händerna och stampade med fötterna i golvet, och ytterligare 200 personer kom till min hjälp, och den vackra kvinnan med rösten kom åter. Då kom hennes senaste hitframförande ”The Ballad Of Lucy Jordan”, bara så vacker och njutbar…

Ytterligare två låtar kom innan vi tillsammans med Kikki stod upp och sjöng och joddlade till Cowboy Yoddle.

Efter konserten så satt Kikki i vestibulen och signerade skivor mm och pratade med publiken. Vi skall heller inte glömma av Sören ”Sulo” Karlsson, som var med i bandet och fick framföra en av sina låtar, liksom Idde Schultz som framförde Fiskarna i haven.

Tack @kikkidee och alla andra för en fantastisk kväll..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s