Ljuset vid horisonten dunklas #bloggswe

wpid-wp-1440958411529.jpeg

Nu i helgen har flöden av kärlek medmänsklighet verkligen visat sitt ansikte. Det var så roligt att följa taggarna #jagdelar och #flykt både på Facebook och Twitter, trots att jag inte var inne för denna skull, så kunde jag inte låta bli. Trots att brunskjortorna samlades som vanligt och försökte kväva kärleken och och kapa taggarna för att istället visa sitt missnöje, så lyckades de inte. Det var kärlekens helg som visades upp i all sin glans med guldkantad glädje. Visst jag är inte mycket för att kändisar skall dra oss till att göra vissa saker och att det denna gång va en morgontidning istället för kvällspressen, som gjorde det, funderar jag på om det blev mer legitimt… Men det funkade och de fick en stor massa med sig i att sprida kärlek, värme och empati.

Nu är det vardag igen och då kommer det fram att en känd SD-are har anmält migrationsverket till JO, för delar av flyktinghandläggningen. Denna gång behövs ingen annonskampanj i en tunnebanestation utan herr och fru Svensson ställer sitt mediaflöde till förfogande, och sprider detta. Ibland med och ibland utan kommentarer. Men det sprids via deras kanaler och de gör det helt gratis. Nej, 98 procent av sveriges befolkning åker inte tunnelbana från en station i Sverige, utan de fick gratis hjälp av dem som inte röstar SD men valde att dela detta vidare. Ni tror inte SD hade räknat med detta?

Nu sitter brunskjortorna hemma tillbakalutade och gnuggar händerna och bara njuter.
Nu ställer Svenssons upp på deras villkor och gör reklam för deras politik, igen…
En anmälan till JO är billigare än reklamplatsen i rulltrappan och vi sprider detta som en löpeld. denna anmälan…

SD är inte dumma och de utnyttjar oss vanligt dödliga och de drar i sina snören och vi följer efter precis som nickedockor.

Nej, visa godhet och sluta dela SD:s propaganda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s