Obefintlig support #blogg100 #bloggswe

wpid-20150526_205909.jpg
Jag har ju länge kört med en kaffebryggar som jag har som reserv. En billig modell som visserligen funkar, men ger ingen trivsel varken som bryggare eller som prydnad.
Förra veckan var jag inne på det gigantiska elvaruhuset i några ärenden och passade på att fråga efter en kaffebryggar utan en massa finesser. Visst gärna droppstopp, lätt att ladda men absolut ingen automatisk avstängning. Jag har ju Ingrid (hemautomatik) som sköter det.

Jag laddar kaffebryggaren på kvällen och bryggaren startar vid rätt tidpunkt om jag skall jobba eller vara ledig och om bror jobbar eller är ledig. Jag behöver inte bekymra mig om någon timer eller liknande. Är bara min kalender uppdaterad så är också kaffebryggaren uppdaterad.

Hon visade några kaffebryggare, inte så många utan autoavstängning, med det fanns några. Jag fastnade för en och frågade en extragång, visst försäljaren garanterade det.

Glad och nöjd gick jag till kassan och betalade.

Väl hemkommen diskade jag ur kannan, och startade den två gånger om för att rensa från resedamm.
När den gått andra gången så var jag inte närvarande men kom åter efter en stund. Vattnet hade runnit igenom som det skulle men vattnet var ljummet och lampan var släkt. Men det var nog bara ett tillfälligt fel. Gjorde i ordningen den för nästa morgon.

Sov lite längre än väntat men var glad att jag hade nybryggt kaffe som väntade i köket. Kommer ut och ser kaffebryggaren, mums, tills jag insåg att kaffet var iskallt.

Jag testade kaffebryggaren, flera gånger och den stänger av sig efter en halvtimme till fyrtiofem minuter.
Ringde butikens support och frågade om kaffebryggaren.
Hon jag pratade med kollade, dubbelkollade, trippelkollad. Nej den har ingen automatsisk avstängning. Måste vara elfel, lämna tillbaka med en gång…

I går var jag tillbaka till butiken, pratade med servicekillen, han kollade, ingen automatisk avstängning.
Fick ett kvitto på återlämnad vara. In i butiken, pratade med försäljare, nej den har ingen automatisk avstängning. Tog en likadan till, då jag trivdes med den, jag kan ju inte ha otur med två kaffebryggare på raken.

Hem med samma procedur att diska kannan och köra vatten för att få bort resdammet.
Vad händer…. kaffebryggaren stänger av sig 😦 😦 😦 😦 😦

Ringer tillverkarens support. Jag måste få modell och tillverkningsnummer.
Jag letar upp detta och delger servicegruppen detta.

Det tar en stund och personen kommer tillbaka till telefonen…
Tyvärr jag kan inte hjälpa dig, det är så dåliga bruksanvisningar för dessa apparater… RIDÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s