#geocaching event #blogg100 #bloggswe

11194917_10154009086753868_1504450486_o
I
 dag var den första riktiga vårdagen för oss geocachare.
Årets första event för mig som geocachare gick i dag av stapeln. Härlig känsla! Jag har ju varit ifrån dessa event under några år av för vissa av er kända skäl. Var verkligen en härlig känsla att få träffa andra som brinner för sporten, på samma sätt för jag. Många av oss gör ju detta ensamma eller med någon kompis eller familjenoch då träffas man sällan om man inte går på varandra vid någon gömma.

Vi var ett trettiofemtal ”stollar” som dykt upp och vid 12-tiden vara grillarna varma. Värdfolket hade verkligen gjort allt i sin makt för att vi skulle trivas. Det hade marinerat en massa kött och i dag på morgonen hade de gjort ett 50-tal grillspett som vi nu fick sätta i oss tillsammans med revben och kycklingklubbor. mums, mums…

Många av oss hade ju med oss våra geochinghundar så även för dem var det ju en upplevelse att få träffa andra likar. Nussä fick en vän/ovän, eller vad man nu skall kalla honom. Men han fick en vovven som gick runt honom och retade honom, och Nussä blev arg och morrade och fick morr tillbaka. Undra vad som får dem att gilla/ogilla varandra så fort…

När klockan närmade sig klockan 13 åkte våra mobiltelefoner upp och öppnade geocachingappen och bara väntade på pling. Precis klocka 13 plingade en kör av telefoner och på skärmen dök 6 nya gömmor upp.

Då var det bara att ge sig ut i skogen och leta gömmor. En lagom promenad på lätta stigar och lite lurigt men lätta gömmor hittades.

Verkligen härligt med dessa event som gör att man träffar fler med samma intresse och kan byta erfarenheter men också berömma och dissa varandras gömmor. Kul att få respons direkt om vad andra tycker, då det oftast annars sker via vår portal.

11194837_10154009077968868_1759401389_o

3 reaktioner på ”#geocaching event #blogg100 #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s