Våren gör framsteg #blogg100 #bloggswe

wpid-dsc_0943.jpg
Våren gör små framsteg var dag, och jag bara njuter….
I förrgår hade vi ett underbart vårregn, ett varm, mjukt, som man inte får missa att promenera i. Ett lagom regn som ger rötterna väta och näring och inte rinner bort ovanpå. Nu kommer det uppgifter på att värmen är på väg hit, och jag känner mig väldigt kluven 😦

Visst gillar jag värmen men ett lagom regn och sedan värme gör att ofta att naturen exploderar och hela växtligheten slår ut på en gång. Det gillar jag inte. Jag gillar promenaderna på våren och spana i dikeskanten, i snåret för att hitta nya vårblommor. Jag ser ju knopparna på träden är på väg att spricka ut och nu går det fort, för fort för mig.
Jag saknar fortfarande några vårblommor innan det är dags för träden…

Visst är våren en underbar årstid.

Tog ikväll en promenad till vår sjö och efter stigarna runt en del av den. Stigarna fanns svar där jag gått många gånger som barn, men stormen Egon hade gjort vissa delar mindre gångbara än vanligt. I bland skulle man vilja ha videofjärrkontrollen med sig så att man kan snabbspola tillbaka någon sekund i direktsändning. Jag menar just den lilla sekund från det man känner att foten fastnar i någon och innan man ligger där på backen. Göra om, göra rätt…

wpid-dsc_0945.jpg wpid-dsc_0950.jpg wpid-dsc_0949.jpg wpid-dsc_0951.jpg wpid-dsc_0953.jpg wpid-dsc_0954.jpg

6 reaktioner på ”Våren gör framsteg #blogg100 #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s