På vägarna med THE CADILLAC BAND (Del 2)

Sedan en tid har bandet bestått av Börje Hallberg, bas och sång, Ulf Nilsson, trummor och div rytminstrument, Janne ”Lucas” Persson, piano, dragspel och Anders Ehrenstråle lead/kompgitarr/sång. Sången sköter, Claes -Göran Hederström, Little Gerhard, Janne Lucas, Erica Larsson, Medina Karatas.

Repertoaren består av Elvis låtar från 50- och 60 talet och en del från 70 talet. Carl Perkins låtar, Roy Orbison, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Creedence Clearwater Revival, Ricky Nelson, Dorsey Burnette, Tages mfl.

Under de åren har bandet turnerat med DJ Fontana, Joe Esposito, Stan Perkins, BB Cunningham, James Burton, John Wilkinson, Glenn D Hardin, Billy Burnette (Fleetwood Mac och John Fogerthy band) , Little Gerhard, Leif ”Burken” Björklund, Claes Göran Hederström, Svenne Hedlund, Göran Ringbom, Lennart Grahn,  andra artister som gästat bandet tex  Ebbot Lundberg , Emrik Larsson, Peter Lundblad med många flera.Mer om dessa kan du läsa på sidan ”Gästartister”.
The Cadillac band har också kompat Svenska artister som Siw Malmkvist, Ola Svensson, Ebbot Lundberg, Tommy Körberg, Peter Lundblad, Lena Påhlsson, Håkan B, Kikki Danielsson med många flera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s