Armbrytning är mitt liv

Ibland dyker det upp, som från ingenstans, som en blixt från klar himmel.Man börjar läsa och man kan inte sluta utan bara vill ha mer, mer mer…
Detta blogginlägg är ett sådant (i alla fall för mig).

autismasperger

De första 15 åren av mitt liv, och jag ljuger inte, de var ett rent helvete. Det var helvetet på jorden för mig. Jag kunde inte prata med folk som jag ville, kunde inte skapa vänrelationer, jag blev mobbad och trakasserad. Varje dag var som i den tjockaste och kvavaste dimman. Folk pratade med mig, men jag kunde inte riktigt förstå det. Jag isolerade mig själv, stirrandes framför en skärm, spelandes ett spel.

Mitt namn är Kristian och jag är född 1992 i ett litet samhälle, mitt i Västerbotten, som heter Storuman. Min livsstil är armbrytning. Det har hjälpt mig att bli den jag är idag. Jag har Aspergers syndrom och jag vill berätta för andra om asperger och fördelarna man kan ha med sin diagnos.

Mina föräldrar hann vara inne på BB en kvart ungefär när jag bestämde mig för att nu äntrar jag denna värld.

Jag gjorde inte…

Visa originalinlägg 1 420 fler ord

2 reaktioner till “Armbrytning är mitt liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s