God morgon och god dag #bloggswe

IMG_20140609_185227
Har precis vaknat upp efter del två av dygnets sömn. Det är fredag och bror är ledig två dagar efter dagens arbete. Jag jobbar kommande natt och är sedan ledig en dryg vecka. Det känns skönt…

Ett års bortavaro från jobbet och man fick nya rutiner, delvis beroende på det som fanns hemma runt om kring.

Nu måste man hitta tillbaka till de gamla men också anpassa dessa efter nya förutsättningar.

Har kommit underfund med att jag inte kan gå enmilaren när jag jobbat då för stora delar av dagen går till spillo så det blir trekilometaren med ett par avstickare för att fåt upp antalet steg som tillsmammans med nattens steg ger mig mina 10.000 steg.

Jag saknar också de vakna nätterna som var, då jag vaknade vid två-tiden på natten och kunde gå i min egen takt med att göra sådant som jag kände för. Tvätta, städa var sådant jag gärna gjorde nattetid när det för övrigt var lugnt i huset. Men vem vet, får jag jobbat några veckor till så kanske det kommer tillbaka.

Det viktigaste nu är att försöka hitta trivseln på jobbet så kommer kanske det andra tillbaka också.

En reaktion på ”God morgon och god dag #bloggswe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s