Min relation till ICA-Stig #bloggswe

ica-stig slutar
Del av ICA:s hemsia

Allas vår Hans Mosesson slutar med sin rollgestalt som Icaaffärsägaren Stig i reklamfilmerna.
Detta känns tråkigt och jag har en speciell relation till dessa filmer.

Brottet, om det nu kan ses som ett brott hoppas, jag  är preskriberat numera.

Vid ett tillfälle när jag var i de lokaler som då användes för inspelningen av reklamfilmer så var hela ”butiken” uppbyggd i en studio. Då och kanske även nu så byggdes miljön upp och flera avsnitt, reklamfilmer för en period spelades in under några dagar. Klåfingrig som jag var (och är), kunde jag inte låta bli att vända några Corn-Flakespaket upp och ner. Döm om min förvåning när jag sedan fick se dessa paket upp och ner i ett par avsnitt. Risken eller chansen att jag skulle få se detta i TV:n var minimal, då det inte als var säkert att just dessa varor skulle synas i bild. Så den (skade?)glädje jag kände var stor. Det var ju bara jag som visste detta men är samtidigt ett minne som finns kvar inom mig.

3 reaktioner på ”Min relation till ICA-Stig #bloggswe

  1. kimmkimselius

    Förstår att du inte kunde låta bli att vända paketen upp och ned. Kul att de inte upptäckte det.
    Kram Kim 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s