Är det OK att sparka på de som redan ligger? #blogg100

Tack Penilla Günther för att jag fick vara med i ditt riksdagsanförande som ett bra exempel.

För några dagar blev jag påhoppad i mitt eget facebooksflöde av en person då jag delade ett inlägg: ”Akuten med en uttorkad pappa!! Bra korttidsboende!” För detta blev jag anklagad för att svärta ner personal, då bland annat undersköterskor. Läs inlägget en gång till, genom att dela detta inlägg anklagar jag undersköterskor svärtar jag ner personal…

Vem anklagar någon undersköterska?
Det står inte ett ord om undersköterska, inte ett ord om någon annan yrkesgrupp.
Vad värre är att den jag delade statusuppdateringen från, också fick en djälva offentlig utskällning och att vi måste begripa att de ha lagar att följa.

Vi gör allt för att svärta ner personalen på boenden, och jag fick höra att jag är bitter över det som hänt mor/oss och försöker ta ut det på personalen.

Mor har inte bett om att bli sjuk, inte heller att bli missvårdad. Jag har inte gjort en anmälan bara för att jag tycker det är roligt utan för att jag är tvungen.

Ni vet inte hur min vän mår och har mått under sin resa och ni vet inte mer är det jag skrivit i min blogg. Hur kan då en människa gå på, på detta sätt.

Jag har under denna period gått ner för räkning flera gånger när nya fakta har framkommit. L
Genom denna människas påhopp så var det sparkar på en som redan ligger ner. Det var ett verbalt mordförsök både på mig och på min kompis.

Jag har valt att sprida min information just för omtanke om de äldre, om de sjuka, de som inte kan försvara sig.

Jag tänker strida vidare för de utsatta grupperna oavsett vad en eller flera tycker.
Jag kommer att fortsätta gå på tjänstemän, politiker och andra ansvariga för det de är ansvariga för till att få förändring i samhället. Jag tänker inte tillåta att någon sparkar på mig eller någon annan, jag tänker försvara den andra som en del personer sparkar på, det är inte OK…

Det är inte min sak att döma, det överlåter jag till i sista hand IVO men jag kan berätta min version av det jag ser, speciellt till andra anhöriga, som blir sparkade av vårdpersonal, tjänstemän och politiker.

Jag är idag stolt och glad över det jag åstadkommit. Jag har idag en mor som är trygg och mår bra och älskar livet och njuter av det som sker. Jag har en bror som också mår ypperligt och älskar livet.

Min kärlek till de mina har också fört mitt namn upp i riksdagens kammare där jag är nämnd som ett gott exempel.

Tack Penilla Günther för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s