Vi dagens slut

I går kom då beskedet att Idas kropp hade återfunnits…

Vi var många som pustade ut men också ledsna att det vi befarade hade hänt…
Sorgen har suttit i under dagen. Själv har jag bara svaga minnen av Ida och hennes mamma då det var många år sedan jag träffade dem men samtidigt är detta en händelser som berör så många fler än bara de närmaste…

Själv blev jag chockad när jag förstod vem de eftersökte och tankarna går då runt i huvudet på en…

Idas anhöriga bad idag Missing People att framföra ett tack till alla som deltagit på olika sätt…

Anhöriga till Ida har bett oss i Missing People Sweden att framföra deras stora tack och uppskattning till alla som på olika sätt varit engagerade i sökandet efter Ida:

Till sökare, som i regn och rusk, i sol och tryckande värme och t o m åska, i skog och på myrmarker, utefter vägar och inne i täta planteringar, och på alla andra möjliga och omöjliga ställen, gett sig ut för att söka efter Ida, ett stort tack.

Många av er åkte långa vägar för att kunna vara med vid sökandet och många arbetade hela dagen men anslöt ändå efter arbetsdagens slut för att vara med och söka. Efter återsamling och en stunds vila, gav ni er på nytt gett ut för att avverka ytterligare ett söksegment för att sedan åka hem för att vila några timmar och därefter komma tillbaka nästa dag för att återuppta sökandet med samma energi och intensitet. Det finns inte ord stora nog för att uttrycka vår innerliga tacksamhet för det engagemang ni visat.

Vi vill också tacka alla, som utan att tveka, lånat ut sina lokaler för att göra det möjligt att ha tillgång till toaletter och möjlighet att ordna med kaffe, vatten m m. Till alla privatpersoner, organisationer och företag som genom donationer av material har gjort det möjligt att hålla igång söket och förse sökarna med det mest elementära i form av dryck, kex, m m vill vi också framföra vårt stora tack.

Bakom varje insats för att hitta Ida finns en människa med en idealism många trodde inte fanns!

Sist men inte minst vill vi uttrycka vår stora tacksamhet till Missing People Sweden, för att ni finns och gör det möjligt att söka efter försvunna personer på detta sätt.

//Idas anhöriga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s