Barnet buret bär den vuxne

Här berättar en person som står stadigt och har plats i sitt hjärta!

Diakonibloggen

Skärmavbild 2013-05-21 kl. 18.25.07Jag heter Elisabet Kling och är diakon i Halmstad. Jag är gift med Thomas och tillsammans har vi tre döttrar. De börjar bli stora nu och klarar sig bra på egen hand. Sara är 22 år och bor i Oslo, Stina är snart 19 år och tar studenten nu i juni och Selma är 17 år och går andra året på gymnasiet.

Barnen, mina egna och andras, har alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Innan jag blev diakon arbetade jag som förskollärare både kommunalt och i församling.

Nu som diakon arbetar jag mest med vuxna, och alla har ju relationer till barn, egnas barn, andras barn, små barn, vuxna barn och barnbarn. Så barnen finns alltid med! Och vi får inte glömma bort det lilla barn som bor djupt inne i varje människas hjärta.

Min övertygelse när det gäller barn och barnuppfostran är att det viktigaste av bestående…

Visa originalinlägg 380 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s