Bloggfördelar jämfört med facebookgrupper

Mor kräver mer och mer tid av mig och vill ha sysselsättning vilket är mycket positivt för hela familjen.
Jag har nu nått två viktiga mål i min kamp:

1 Verksamhetschefen har fått sluta och även några läkare likaså.
2 Media har uppmärksammat vad som hänt på vårdcentralen.

Nästa mål ang vårdcentralen är att avslöja mer oegentligheter som jag har fått till min kännedom.

Men ett annat viktigt mål är att fortsätta kampen för mor och förhoppningsvis kommer att innebära positiva saker för fler än bara mor och oss.

Jag är medlem i flera grupper här på Facebook och att uppdatera alla dessa sidor med i stort samma information plus min blogg känns mer och mer betungande.
Många personer inom media följer också min kamp för vad som hänt oss och för dessa personer är det också viktigt att kunna följa mina inlägg.
Det finns också annan vårdpersonal som vill följa mina och era inlägg och förhoppningsvis kan ju bloggen också ge en bättre vård för alla

Facebook är också en form av dagsaktuella händelser och det kan vara svårt att följa vad som hänt tidigare och jag har fått ett par erbjudanden att skriva en bok om kampen. Då kan också bloggen bli ett bra underlag till detta.
Bloggen kan också bli ett bra underlag till de som vill dra sina ärenden vidare och hämta min erfarenhet av kampen…

Alla som hitintills har följt mig och även andra är mycket välkomna att följa med till bloggen. Ni har på bloggen lika stora möjligheter att kommentera och diskutera inläggen där som här på Facebook.
Första gången ni gör ett inlägg så måste jag godkänna inlägget och er som gör inlägget, därefter skall det vara öppet att fortsätta kommentera utan större problem.

Jag kommer inte att att sluta följa grupperna jag är med i utan kommer att deltaga i debatter på ungefär samma sätt som tidigare.

4 reaktioner på ”Bloggfördelar jämfört med facebookgrupper

  1. Mari Larsson

    Bra att du följer Facebook när kan och orkar. Det viktigaste just nu är att du finns för din mamma, så att hon kan må så bra som möjligt. Jag kommer att följa din blogg.

    Gilla

  2. Lilian Mikaelsson

    Glöm inte att lägga ut länken till din blogg då och då. Det är lätt att glömma bort en blogg i strömmen av info som man får genom internet. Lycka till!

    Gilla

Lämna en kommentar