NKA i Västerås

Här hade jag min andra  föreläsning om vårt hemautomatisering ”Teknik för trygghet och frihet”.
Här kunde jag inte deltaga IRL utan vi tog detta via SKYPE.

Denna föreläsning blev en stor succe då den gjordes via ”nätet”.

Jag kunde inte heller låta bli att retas lite med deltagarna där, de som satt uppklädda i en sal medan jag satt hemma snygg och representabel skjorta och kalsonger. Jag tände mig även en cigarett i ”direktsändning” för att visa att jag satt i min privata hemmiljö.

Tekniksidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s