Journal: Feldosering – läkarkontakt

Jag har idag kontakt med läkaren om Vagifem 25 mikrogr.

Osignerat, låst 2012-07-06 (mer än tre månader)

Mina kommentarer:

Jag infomerade läkaren om att jag rådfrågat flera apotekt innan jag kom i kontakt med läkemedeslverkets läkemedeslupplysning.

Jag infomerade även om att personen på läkemedelsupplysningen reagerade med en gång på styrkan och infomerade att tillverkaren tagit bort den strykan från den svenska marknaden ca 14 månader tidigare. Hon gjorde dock en snabbsökning på läkemdelet och kunde också konstatera att den då fanns kvar på marknaden genom paralellimport.

Läkaren ifrågasatte det jag sade och motiverade det med att han alltid skrivit ut denna dos utan problem.
Han lovade mig att prata med SSK i hemsjukvården för att höra deras åsikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s