Visst är våren härlig.

20170522_151536Solen skiner himmelen är blå och man har minimalt med kläder på sig. Känns det inte fantastiskt.

Själv fortsätter jag med stenträdgården som jag började med förra året, men fick avbrytas på grund av en hälsporre som gjorde att jag knappast kunde gå. Nu är jag igång igen. Ja, jag lever verkligen livet. Att jag älskar denna årstid är ingen tvekan om. Tyvärr var jag tvungen att ta mig utanför hemmets lugna vrå för att förbereda morgondagen sorgestund. Men jag kunde göra något glädjefyllt av den också, så jag skall inte klaga.

Jag älskar denna årstid.

5 reaktioner på ”Visst är våren härlig.

 1. Marianne Siermala

  Underbart när naturen äntligen exploderar efter några regniga dagar. Extra mycket har jag gått o njutit av, att bo i Norden, då man får följa med naturens under under alla årstider!! Visst är det en rikedom!
  Tänker på min äldre dotter, som nu bott i Asien i 13 år. Först i ”smutsiga ” Peking och nu i Vackra, lummiga Singapore, men….evigt +30.
  Stenträdgård låter intressant!!
  Hör och ser gärna mera!
  Marianne

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det kommer jag att berätta mera om.
   Där jag anlägger stenträdgården stod tidigare en stor gran som stormen Egon knäckte. Vi har numera en robotgräsklippare som sköter gräsmattorna. Men i o med att den lämnar en kant runt allt, så tänkte jag anlägga stenträdgården så att vi kan a trädgårdsprydnaderna på ett ställe. Så är min tanke 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s