Livet på landet

20170421_182448

Än en gång hade vår bygdegård after work.
Sedan förra AW som blev populär har nu styrelsen bildat en festkommite. Så det bådar gott inför framtiden. Här går människorna ut tillsammans och träffas och har trevligt. Här träffas hela spektrat från ung till gamma och umgås på samma villor.

Man behöver inte åka in till stan och kasta en massa pengar i baren, när man själv kan hjälpa till att ordna glädje. Att träffa människor från sin närhet, gamla bekanta, nya bekantskaper och alla tar med sig sitt festhumör.

So ung visste man inte vad krogen innebar, men gemenskapen på landet, var det bästa man visste. Det finns eldsjälar som ordnar en levande landsbygd.

Drygt 50-talet pizzor hade beställts från en lokal pizzabagare, slitsade och klara. Nu var det bara att blanda bitar från de olika sorterna, komplettera med sallad, sedan välja av de alkoholfria alternativen dryck som stod till bords, alternativt välja något medhavt.

Efter buffen så så blev det bingospel med mycket skratt och glädje, blandat med jubel.
Och priserna behövde ingen skämmas för…
Själv vann jag en lyxmiddag får två en en lyxpizzeria.

Så Harrys, Bishops arms, O’Learys  och allt vad ni heter, släng er i väggen, det är på landet det händer…

2 reaktioner på ”Livet på landet

  1. Vad roligt! Vi har också aktiva föreningar i vår by. Det ordnas danskurser, after work, räkafton, fotbollspubar och mycket mycket mer! Det är en förmån att få bo i en by på landsbygden!

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar