Ett varv runt

Kul att äntligen kunna lägga upp och visa en bild hela varvet runt, även här på WordPress. Hitintills har det nästan bara varit Facebook som unna visa denna typ av bilder, då det krävs en viss teknik bakom. Nu finns möjligheten även här på WordPress, en det verkar inte vara så lätt att med några knapptryck lägga till bilder. Jag har fått ta till egen kodning för att föra det, och då i HTML-läge.

Detta får bli en form av testsida och efterhand som jag lär mig detta får jag väl återkomma med info, hur jag gör. Vill någon veta så ställ gärna frågor, så skall jag försöka svara.

Om du klicka på bilden, så laddas hela bilden ner till datorn. Sedan kan du med muspekaren förflytta dig runt i omgivningen för att se runt i upp till 360 grader, dvs ett het varv runt.

Denna bild är tagen utefter en grusväg i närheten av där jag bor

Här har jag fotat vägen jag vandrar när jag promenerar ner till byn

Här hoppas jag att våra vackra dalar framträder. Området kallas ibland Sveriges Grand Canyon

Här har jag fotat Göta Älv vid Lilla Edet

Här är fotografi som jag tog strax efter att bonden röjt marken som vuxit igen. Det ser åter ut som när jag var barn på 60-70-talet.

wp-1481981821559.png

När jag fotograferar använder jag ett program som heter Cardboard Camera som jag laddat ner från Google Play till min SAmsung mobil.

10 reaktioner på ”Ett varv runt

  1. ogamotoga

    Måste lära mig det där. Just Panorama, räcker det att man fotar med mobilen i panoramainställning, ladda upp i galleri i wp … men hur gör man sedan? Hittar inte VR på wordpress, vart jittar man det?

    Gillad av 1 person

      1. ogamotoga

        Hittar nog inte rätt bland alla appar. Hittade en som jag tror är bra, men min mobil är för gammal. 😦
        Kan du inte ta en screenshot på ikonen, så kanske lättare att hitta rätt. 🙂

        Gilla

Lämna en kommentar